Orchidee bezorgen

Een orchidee laten bezorgen

✔ VÓÓR 14.00 UUR BESTELD, VANDAAG IN HUIS

✔ 7 DAGEN VERS GARANTIE

✔ BOEKETTEN VOOR ALLE GELEGENHEDEN

Wil je een prachtige orchidee laten bezorgen bij jou aan huis of als cadeau bij iemand anders? De orchidee is met haar intense gekleurde bloemen een favoriet voor in de woonkamer. Je hebt voor deze plant niet per se groene vingers nodig, want hij is redelijk gemakkelijk te verzorgen. Wanneer je de plant voldoende water geeft, heb je er maanden plezier van. Door Bloom laat je gemakkelijk een orchidee bezorgen!

zijdebloem silkka nerine

Laat je favoriete kleur orchidee bezorgen

Wit, oranje, roze of zelfs knalblauw: de orchidee komt in allerlei kleuren en soorten voor. De orchideeënfamilie bestaat dan ook uit zo’n 20.000 verschillende orchideeën. Bij Bloom vind je een grote collectie aan planten die inclusief pot worden bezorgd, zo ook de schitterende orchidee. Wil je graag weten hoe je de plant moet verzorgen? Tip: de orchidee houdt van veel licht, maar niet van de volle zon. Behalve orchideeën kun je in onze webshop ook terecht om Madam Stoltz woonaccessoires te bestellen of om luxe bloemen te laten bezorgen.

Bestel nu jouw favoriete orchidee of kom langs in onze winkel

Heb je een mooie orchidee in jouw favoriete kleur gevonden? Onze bloemist komt je nieuwe orchidee graag bezorgen. Als je voor 14.00 uur jouw bestelling plaatst, heb je de orchidee dezelfde dag nog in huis. Kun je de kleur die je graag wilt niet vinden op onze website of wil je graag een andere pot? Neem contact met ons op via 0314-769135 voor meer informatie over het laten bezorgen van een mooie orchidee of bezoek onze bloemenwinkel in Doetinchem om de collectie te bekijken.