Bloemen met vaas bezorgen

Bloemen met vaas laten bezorgen

✔ VÓÓR 14.00 UUR BESTELD, VANDAAG IN HUIS

✔ 7 DAGEN VERS GARANTIE

✔ BOEKETTEN VOOR ALLE GELEGENHEDEN

Laat Bloom je bloemen met vaas bezorgen! Wil je iemand een mooie bos bloemen cadeau doen en er zeker van zijn dat diegene direct kan genieten van zijn boeket? Wanneer je je bloemen met vaas laat bezorgen, weet je zeker dat het boeket mooi bij de vaas past en andersom!

zijdebloem silkka nerine

Laat je bloemen met vaas bezorgen

Wanneer je iemand wilt verrassen met bloemen, zorgen we ervoor dat de ontvanger een bijpassende vaas ontvangt. Zo heb je een compleet cadeau en kan het boeket direct op tafel! Je hebt de keuze uit allerlei verschillende boeketten. Wat dacht je van een levendig plukboeket, bestaande uit bloemen die variëren in kleur en lengte voor een speels effect? Of ga je voor een luxe boeket voor een jubileum? Onze bloemen blijven minstens zeven dagen mooi, maar als je ervoor wilt zorgen dat de ontvanger nog langer plezier heeft van je cadeau bieden we ook diverse droogboeketten en zijden bloemen aan.

Een boeket met vaas cadeau doen? Bestel nu!

Wie gun jij zo’n prachtig boeket? Wij laten je bloemen met vaas door heel Nederland bezorgen. Wil je nog iets toevoegen aan je cadeau? Op onze website vind je ook verschillende woonaccessoires. Heb je een vraag? Neem contact met ons op door te bellen naar 0314-769135 of kom langs in onze mooie winkel in Doetinchem.